Christine i ett nötskal

Kärlek, Glädje, Respekt och Äkthet är mina livsvärderingar.
Att bemöta mina medmänniskor med kärlek och respekt är oerhört viktigt för mig, liksom att finna glädje i vardagen, i nuet och att våga vara sitt äkta jag. För att lyckas med detta gäller det att ha koll på vilket är mitt äkta jag. Det gäller att ta sig tid att lyssna på sig själv och att komma ihåg att också behandla sig själv med kärlek och respekt. För mig betyder glädje också att stanna upp och se allt det härliga som finns omkring mig, mina nära och kära, en solglimt i mörka vintern, vågorna som piskar mot stranden, mössöron på björken, en rolig bok, humor, att våga skratta och bjuda på mig själv. Hellre en kort resa alla dagar, än en längre resa per år, som vi konstaterade i en grupp.

Förutom diplomerad coach i CoachCompanions första diplomutbildning här i Finland är jag också utbildad mental tränare.

De senaste 15 åren har jag varit väldigt aktiv inom friidrotten, både som tränare, styrelseordförande och friidrottsdomare (VM, EM, GP och Finland-Sverige landskamper). Förnärvarande är jag ordförande för Hangö IK Centralstyrelsen och Svensk Finlands Idrottsförbund SFI samt viceordförande i Finlands Svensk Idrott FSI.


"Under mina snart 30 år i yrkeslivet har jag arbetat inom bank-, billogistik- och livsmedelsbranschen samt inom skolväsendet. Till mina arbetsuppgifter har hört administrativa uppgifter, marknadsföring, produktlanseringar, utbildning och utveckling. De sista åren som anställd arbetade jag som HR där mina främsta arbetsuppgifter var förmans- och personalutbildning, organisationsutveckling, planering och förverkligande av olika Må bra-projekt för personalen.

Mitt stora intresse för människor och då främst utveckling och utbildning såväl inom företag, organisationer, team som individuellt, fick mig att våga ta språnget till företagare år 2012. Idag ansvarar jag för Positive Life Solutions och CoachCompanion Finland där jag coachar, utbildar och utvecklar – Mitt Drömjobb!"

Tillsammans mot era mål!

Christine

Professional Certified Coach (ICF)
Coach Trainer
Mentor Coach
SDI Partner
NLP Master Practioner
Mental Trainer
Friends-ledarbehörighet (Aseman lapset)
Friends är ett program som främjar barns och ungdomars mentala välmående

Tommen i ett nötskal

Jag har en gedigen arbetserfarenhet från flera finländska storföretag så som Veho, Assistor, Stockmann och Akademiska Bokhandeln. I egenskap av controller fick jag arbeta med fokus på ekonomi, budget, rapportering, för att sedan som vd och enhetschef planera, utveckla och följa upp och ansvara för hela helheten. Denna erfarenhet är till stor nytta då vi arbetar med företag och företagsutveckling. Även då jag coachar enskilda individer kommer min erfarenhet att samarbeta med och leda människor väl till pass.

Kvalitet och kvalitetssäkring är av stor betydelse inom företagsvärlden. Därför är det också väldigt viktigt för mig att CoachCompanion är ett av ICF ackrediterat coachutbildningsföretag, med rätt att själv diplomera och certifiera sina deltagare, vilket redan i sig är en kvalitetsgaranti i coachingbranschen.


Tom Suvanto

Sales and Marketing
Professional Coach (ICF)

SDI Certified Partner

+358 (0) 50 381 4737
tom.suvanto@positivelife.fi